Krabička plná překvapení. V tomto setu najdete vždy ty aktuálně nejoblíbenější kousky. Mix se skládá z 16 ks pralinek BON BON z aktuální čerstvé nabídky, zabalené v krabičce a ovázané stuhou.
Detailní popis produktu
Co najdete v krabičce?
Výběr pralinek - 16 ks
##stitky_8f##
Skvělá bonboniéra, která nabídne tzv. od všeho něco. Obsahuje totiž pralinky, které naši zákazníci milují nejvíc a s kterými potěšíte každého, kdo má rád čokoládu. Zabalená je ve světlé krabičce s průhledem se stuhou a uvnitř najdete 16 kusů pralinek, např:
- pralinky z mléčné čokolády s minimálním obsahem 34% kakaové sušiny
- fresh ganache pralinky potahované hořkou čokoládou a s bylinkami
- pralinky s nugátovou náplní
- hořké pralinky s chilli
- pralinky z bílé čokolády
- a další
Bonboniéra, která přímo vybízí k ochutnávání. Každý kousek chutná jinak a narozdíl od klasických jednodruhových bonboniér tento dárek jen tak neomrzí.
Česká, ručně vyráběná čokoláda
BON BON
BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.
Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.
Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."
Často se ptáte
Jak skladovat čokoládové pralinky?
Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.
Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.
Složení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bonboniéry |
---|---|
Hmotnost: | 224 g |