Výběr hořkých pralinek 24 ks

Výběr hořkých pralinek nabízí opravdové potěšní pro milovníky hořké čokolády. Obsah kakaové sušiny je až 80%!

817 Kč
Dostupnost: Skladem
Výběr hořkých pralinek 24 ks
100% kvalita surovin
Kvalitní suroviny a poctivá řemeslná příprava našich produktů je pro nás to nejdůležitější.
Český výrobce
Vše na e-shopu Čokoláda Karlík je vyrobeno v České republice.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma.
Ruční výroba
Naše produkty jsou vyráběny ručně a s láskou.

Detailní popis produktu

Co najdete v krabičce?

Výběr hořkých pralinek 24 ks

##stitky_93##

Milujete hořkou čokoládu? V tom případě pro vás máme 24 kusů pralinek vyrobených právě z ní. Obsah kakaové sušiny se v podle typu pralinek pohybuje od 58 až do 80% a každá z pralinek v této bonboniéře nabídne unikátní kombinaci hořké čokolády s nejrůznějšími náplněmi i polevami a posypy. Těšit se můžete např. na:

  • fresh ganache pralinky potahované hořkou čokoládou a s bylinkami
  • pralinky s nugátovou náplní
  • hořké pralinky s chilli
  • a další

Hořká čokoláda 24x jinak. Tak by se dal charakterizovat tento výběr, který vás provede světem kvalitní čokolády s vysokým obsahem kakaové sušiny. 

Česká, ručně vyráběná čokoláda

BON BON

BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.

Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.

Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."

Často se ptáte

Jak skladovat čokoládové pralinky?

Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.

Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.

Složení:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, vanilín, sušené plnotučné mléko, sušené syrovátka, aromata, neztužený rostlinný tuk (palmový, kokosový, v různém poměru), jedlá sůl, lískové oříšky, pistácie, mandle, lepek, barvivo: E120,E100,E141

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2337 kJ / 558 kcal, tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 16 g, sacharidy 48 g, z toho cukry 46 g, bílkoviny 7,1 g, Sůl 0,08g. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bonboniéry
Hmotnost: 355 g
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
VP Avatar autora | 25.10.2023
Hořkou čokoládu miluju. Zkusil jsem i pralinky a byla to fantastický! Velký palec nahoru je to skvělý.