Vídeňské pokušení bonboniéra 9 ks pralinek

Vídeňské pokušení je bonboniéra, která obsahuje celkem 9 kusů pralinek, které jsou inspirovány česko-rakouskou kuchyní a odkazem k císařovně Sisi. Celková hmotnost bonboniéry je 129 g.

317 Kč
Dostupnost: Skladem
Vídeňské pokušení bonboniéra 9 ks pralinek
100% kvalita surovin
Kvalitní suroviny a poctivá řemeslná příprava našich produktů je pro nás to nejdůležitější.
Český výrobce
Vše na e-shopu Čokoláda Karlík je vyrobeno v České republice.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma.
Ruční výroba
Naše produkty jsou vyráběny ručně a s láskou.

Detailní popis produktu

Česká, ručně vyráběná čokoláda

BON BON

BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.

Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.

Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."

Často se ptáte

Jak skladovat čokoládové pralinky?

Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.

Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.

Složení:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilín, sušené plnotučné mléko, sušené syrovátka, aromata, neztužený rostlinný tuk (palmový, kokosový, v různém poměru), jedlá sůl, lískové oříšky, pistácie, mandle, lepek /podle druhu pralinek/, barvivo: E120,E100,E141

Mléčná čokoláda s obsahem min. 34% kakaové sušiny.

Hořká čokoláda s obsahem min. 58% kakaové sušiny.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2337 kJ / 558 kcal, tuky 37 g., z toho nasycené mastné kyseliny 16 g., sacharidy 48 g., z toho cukry 46 g., bílkoviny 7,1 g., Sůl 0,08 g. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bonboniéry
Hmotnost: 129 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: