Velké čokoládové srdce z mléčné čokolády
Existuje lepší důkaz lásky, než velké čokoládové srdce? My si myslíme, že ne. Toto ručně odlévané a dekorované srdce z mléčné čokolády z naší edice Muzea čokolády a marcipánu v Táboře vyzkouzlí úsměv na tváři a navíc pohladí chuťové pohárky.
Detailní popis produktu
Česká, ručně vyráběná čokoláda
BON BON
BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.
Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.
Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."
Často se ptáte
Jak skladovat čokoládové pralinky?
Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.
Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.
Složení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Z lásky |
---|---|
Hmotnost: | 200 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.