Luxusní bonboniéra Karlík 64 pralinek v dárkové krabičce s průhledem

Téměř celý kilogram těch nejlepších pralinek od BON BON. Ať už chcete někoho obdarovat nebo jen vyzkoušet to nejlepší z naší nabídky, tato bonboniéra je ta pravá. Do krásné červenozlaté krabičky ovázané stuhou jsme zabalili ty nejoblíbenější pralinky z naší nabídky, které potěší každého milovníka čokolády.

2 100 Kč
Dostupnost: Skladem
Luxusní bonboniéra Karlík 64 pralinek v dárkové krabičce s průhledem
100% kvalita surovin
Kvalitní suroviny a poctivá řemeslná příprava našich produktů je pro nás to nejdůležitější.
Český výrobce
Vše na e-shopu Čokoláda Karlík je vyrobeno v České republice.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma.
Ruční výroba
Naše produkty jsou vyráběny ručně a s láskou.

Detailní popis produktu

Luxusní bonboniéra Karlík 64 pralinek v dárkové krabičce s průhledem

Co najdete v krabičce?

Výběr toho nejlepšího, co nabízíme. Zároveň také luxusní dárek pro blízké či obchodní partnery, kterým vybočíte z řady. Elegantní krabička s průhledem je ozdobená stuhou a naplněná 900 g ručně vyráběných pralinek. Obsahuje například:

  • pralinky z mléčné čokolády s minimálním obsahem 34% kakaové sušiny
  • vídeňské pokušení s košíčkem z hořké a střechou z bílé čokolády plněné švestkovým krémem
  • nugátové střechy a pralinky
  • hořké pralinky s chilli
  • pralinky z bílé čokolády
  • a mnoho dalších

Luxusní bonboniéra je nezapomenutelným dárkem, u kterého si můžete být jistí, že neskončí zapomenutý ve skříni nebo obratem darovaný někomu dalšímu při nejbližší příležitosti.  

Česká, ručně vyráběná čokoláda

BON BON

BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.

Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.

Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."

Často se ptáte

Jak skladovat čokoládové pralinky?

Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.

Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.

Složení:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, vanilín, sušené plnotučné MLÉKO, sušené SYROVÁTKA, aromata, neztužený rostlinný tuk (palmový, kokosový, v různém poměru), jedlá sůl, lískové OŘÍŠKY,PISTÁCIE, MANDLE, LEPEK, barvivo: E120,E100,E141

Mléčná čokoláda s obsahem min. 34% kakaové sušiny

Hořká čokoláda s obsahem min. 58% kakaové sušiny.

Výživové údaje na 100 g.:

Energetická hodnota 2337 kJ / 558 kcal, tuky 37 g., z toho nasycené mastné kyseliny 16 g., sacharidy 48 g., z toho cukry 46 g., bílkoviny 7,1 g., sůl 0,08 g.

Skladujte při teplotě od +14°C do +21°C a relativní vlhkosti vzduchu od 50 % do 70 %

Doplňkové parametry

Kategorie: Degustační sety
Hmotnost: 900 g
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 25.10.2023
Výborná