Bonboniéra třešně v marcipánu 9 ks

Specialita Muzea čokolády a marcipánu v Táboře. Tato dobrota je ručně tvarovaná z kvalitního, pravého marcipánu s minimálním obsahem mandlí 35%. Do marcipánu je zabalena kandovaná třešnička, a na konec je pralinka částečně máčená do hořké polevy a ozdobena strouhaným kokosem.

609 Kč
Dostupnost: Skladem
Bonboniéra třešně v marcipánu 9 ks
100% kvalita surovin
Kvalitní suroviny a poctivá řemeslná příprava našich produktů je pro nás to nejdůležitější.
Český výrobce
Vše na e-shopu Čokoláda Karlík je vyrobeno v České republice.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma.
Ruční výroba
Naše produkty jsou vyráběny ručně a s láskou.

Detailní popis produktu

Bonboniéra třešně v marcipánu 9 ks

Co najdete v krabičce?

Kombinaci třešní a marcipánu jste nejspíš ještě neochutnali. Ale jakmile to jednou uděláte, určitě se k této pochoutce budete rádi vracet. Vyrábíme jí pro vás samozřejmě ručně, stejně jako ostatní naše produkty. Nejdříve zabalíme kandovanou třešeň do obalu z marcipánu, který obsahuje 35% mandlí. Následně polovinu pochoutky namočíme do hořké čokolády a na závěr ozdobíme strouhaným kokosem. V bonboniéře najdete celkem 9 kusů třešní v marcipánu a potěšíte jí zejména ty, kteří rádi ochutnávají nové věci a nebojí se trochu experimentovat.

Česká, ručně vyráběná čokoláda

BON BON

BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.

Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.

Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."

Často se ptáte

Jak skladovat čokoládové pralinky?

Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.

Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.

Složení:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilín, sušené plnotučné mléko, sušené syrovátka, aromata, neztužený rostlinný tuk (palmový, kokosový, v různém poměru), jedlá sůl, lískové oříšky, pistácie, mandle, lepek /podle druhu pralinek/, barvivo: E120,E100,E141

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2337 kJ / 558 kcal, tuky 37 g., z toho nasycené mastné kyseliny 16 g., sacharidy 48 g., z toho cukry 46 g., bílkoviny 7,1 g., Sůl 0,08 g. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bonboniéry
Hmotnost: 226 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: