Bonboniéra Chilli 24 ks
Už jste ochutnali kombinaci čokolády a chilli? Pokud ne, přišel čas to napravit. Spojení ostré chuti chilli a jemné hořké čokolády s 58% podílem kakaa vás nadchne a dost možná už nebudete chtít jíst čokoládu jinak.
Detailní popis produktu
Bonboniéra Chilli 24 ks
Co najdete v krabičce?
Jedinečným spojením hořké čokolády a chilli nadchnete každého, kdo rád experimentuje. Jemně pikantní chuť skvěle doplňuje jemnou čokoládu a zaujme i i ty z vás, kteří ostrá jídla vynecháváte. V bonboniéře najdete 24 kusů pralinek, po 8 od každého druhu:
- višně v hořké čokoládě s chilli
- čtyřlístky z hořké čokolády s chilli
- fresh pralinkay z ganache z bílé čokolády, potahované hořkou čokoládou a dekorované chilli
Červené barvivo použité v bonboniéře je čistě přírodní karmín. Netradiční bonboniéra spojuje dohromady chutě, které nadchnou, ať už chilli fandíte nebo ne.
Česká, ručně vyráběná čokoláda
BON BON
BON BON je česká firma vlastnící malou ruční výrobu čokolády, která vytváří a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.
Zažitému trendu "belgických pralinek" se zakladatelka společnosti, Petra Kovandová, postavila již při samotném vzniku firmy v roce 2007. Ty "svoje pralinky" začala vyrábět z kvalitní italské čokolády s různými podíly obsahu špičkového kakaa.
Téměř všechny technologické postupy výroby našich pralinek probíhají ručně: potírání forem, temperace čokolády, zahřívání či vlastní plnění a také míchání náplní, většinou podle vlastní receptury. Kromě pralinek vyrábíme také marcipánové figurky z mandlové hmoty."
Často se ptáte
Jak skladovat čokoládové pralinky?
Pralinky vydrží poměrně dlouhou dobu, při správném skladování až několik měsíců. Záleží také na náplni - pralinky s nugátovou náplní vydrží i 3 měsíce, naopak ty, které obsahují jogurt nebo tvaroh pouze pár dní.
Pralinky doporučuje ideálně skladovat v uzavřeném obalu na temném místě, kde nedochází k velkým výkyvům teplot. Ideální teplota pro skladování je od 14 do 21 stupňů, vyhněte se tedy ledničce. Pro pralinky je také nejlepší relativní vlhkost vzduchu mezi 50 % a 70 %.
Složení:
kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilín, sušené plnotučné mléko, sušené syrovátka, aromata, neztužený rostlinný tuk (palmový, kokosový, v různém poměru), jedlá sůl, lískové oříšky, pistácie, mandle, lepek /podle druhu pralinek/, barvivo: E120,E100,E141
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 2337 kJ / 558 kcal, tuky 37 g., z toho nasycené mastné kyseliny 16 g., sacharidy 48 g., z toho cukry 46 g., bílkoviny 7,1 g., Sůl 0,08 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bonboniéry |
---|---|
Hmotnost: | 305 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.